News
February 13, 2020

Starter van het jaar Oost-Vlaanderen.

Tomorrow.be is starter van het jaar Oost-Vlaanderen.

Posted by Alexander Synhaeve on February 13, 2020

We kunnen het haast niet geloven. Unizo Oost-Vlaanderen koos Tomorrow als ‘Starter van het jaar’. Dat is voor ons een mooie bevestiging van wat we elke dag ondervinden: recruitment marketing via video zou wel eens big kunnen worden.

Dit zegt Jos Vermeiren van Unizo Oost-Vlaanderen “Tomorrow is actief bezig met één van de grootste moeilijkheden voor ondernemers: de war on talent. Ze doen dat bovendien future proof via video, dé manier om je bedrijf op authentieke manier kenbaar te maken.”

Dat is helemaal waar natuurlijk, en we merken dit ook aan het succes van de videovacatures die we tot nu toe hebben gemaakt. Stuk voor stuk trekken ze talenten aan die heel dicht bij de cultuur van de aanwervende organisaties staan. Tot nu toe zorgden onze videovacatures dat de jobs binnen de maand ingevuld werden, sommige zelfs binnen de week.

alexander synhaeve

Alexander Synhaeve: “Deze prijs is super. Een prachtige erkenning na een fantastische, maar enorm drukke startperiode. We lanceerden pas het laatste kwartaal van 2019, maar we voelen dat het werkt. De combinatie van een grondige marktkennis met de unieke persoonlijke aanpak, zorgt ervoor dat het concept van Tomorrow aanslaat. Elke videovacature bereikt exact de juiste doelgroep. Onze eerste klanten zijn enthousiast, en dat maakt ons dan weer extra gemotiveerd. Wat een start!”

Nu we deze titel in de wacht sleepten, kunnen we meedingen naar de nationale titel van Starter van het Jaar. En dat gaan we natuurlijk doen.

Ook talenten nodig om je team te versterken? Tomorrow helpt je graag.

Tomorrow in de pers:

  • Nieuwsblad: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200213_04847740
  • Made-in: https://www.made-in.be/oost-vlaanderen/tomorrow-is-oost-vlaamse-starter-van-het-jaar/
  • Unizo: https://www.unizo.be/oost-vlaanderen/nieuws-pers/tomorrow-oost-vlaamse-starter-van-het-jaar
  • AVS: http://www.avs.be/avsnews/tomorrow-is-oost-vlaamse-starter-van-het-jaar