Online/Digital Marketeer (& Content Creative)

Full Time
Ghent
Soliciteren

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij momenteel een gedreven marketeer en content creative.

Heb je een eerste ervaring in online of digital marketing? Of maak je dit goed met een sterke basiskennis en een grote dosis motivatie? Ben jij gebeten om zowel persoonlijk als professioneel te groeien?

We geven je de kans om jezelf te ontplooien binnen online en digital marketing voor zowel start- en scale-ups, KMO's en internationale bedrijven. We werkten voor klanten als Quick, Miele, Total, AB Inbev etc.

We focussen vooral op recruitment marketing en het bereiken van potentiële sollicitanten voor bedrijven. Je staat mee in voor de marketingstrategie van onze campagnes en roll-out. Je zet campagnes op, je stuurt bij, optimaliseert en rapporteert. We adverteren zowel op Meta en LinkedIn maar evengoed op Google, YouTube en TikTok. Naast adverteren kan jij je ook bezighouden met organische social media planningen, leuke ideeën bedenken en korte copy schrijven.

Onder de vleugels van onze ervaren kick-ass marketeer leer jij  alle kneepjes recruitment marketing kennen zodat ook jij een expert kan worden. Heb je daarnaast een sterke pen of designskills, dan is dit zeker een plus om ook in te staan als content creative.

Getriggerd om meer te weten? Solliciteer dan hier!

Verstuur hier je sollicitatie

Ben jij gedreven om in een snel veranderende wereld en rekruteringsmarkt je schouders hier mee onder te zetten? Dan ontmoeten we je enorm graag.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.