Stage Creative

Intern
Ghent
Soliciteren

Wij zijn Tomorrow.be, sinds 2019 pioneer in videomarketing voor rekrutering. Wij slaan de brug tussen rekrutering en videomarketing. Heel concreet? Wij passen video toe om (jong) talent aan te trekken bij dynamische bedrijven. Geef toe, een tekstuele vacature zegt niet veel. Wij vertalen tekstuele vacature naar videos en lanceren die in de juiste doelgroep op online kanalen. We bieden ook employer branding video's, bedrijfsvideo's en testimonials aan.

Onze scale-up bestaat uit een gemotiveerd en gedreven creatief team van 12 jonge mensen. We bouwden reeds leuke referenties nationaal en internationaal op zoals Ab Inbev, Miele, heel wat kmo's en scale-ups.

We zoeken een gedreven stagiair die wordt betrokken in ons volledig productieproces: van wervende en creatieve pre-producties, tot assistentie op producties, video en edits, visuals en content creatie. Onze content wordt verspreid via social media, youtube én tiktok.

We zoeken leergierige enthousiastelingen met een creatieve geest. Zin om initiatief te nemen, heel nauw betrokken te zijn en impact te hebben?


Je krijgt de mogelijkheid videoproducties bij te staan, zelf te shooten en te monteren. Ben je gebeten door all things video en motion design, graphics of new media? Dan ontmoeten we je graag!

Verstuur hier je sollicitatie

Ben jij gedreven om in een snel veranderende wereld en rekruteringsmarkt je schouders hier mee onder te zetten? Dan ontmoeten we je enorm graag.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.