Vlotte invulling van filiaalmanagers bij Bavet

the Challenge

BAVET was reeds 6 maand op zoek naar een geschikte filiaalmanager. Echter is de cultural fit, energie en vibe van uiterst groot belang. De zoektocht bleef duren tot BAVET besliste samen te werken met Tomorrow. We kregen de opdracht om een videovacature te maken voor de positie als filiaalmanager.

The result

Binnen enkele dagen kwamen de eerste kwalitatieve sollicitanten binnen en finaal werd binnen de 6 weken de vacature als filiaalmanager ingevuld. De vacature werd niet alleen binnen de 6 weken ingevuld, het gaf BAVET ook heel wat bijkomende exposure naar potentiële klanten. De energie van medewerker Margaux spat uit de video, waardoor het extra klanten aantrok maar ook extra kandidaten voor andere openstaande vacatures. Met dit resultaat werd de video ook gebruikt voor de zoektocht naar personeel bij de opening in Maastricht alsook in Luik.

the solution

Samen kropen we aan tafel en tekenden de USP's uit waarom een filiaalmanager BAVET zou moeten vervoegen. Het kwam heel duidelijk naar voor dat de juiste persoonlijkheid uitermate belangrijk is, de drive en de ambitie om persoonlijk en professioneel te groeien. Om deze energie juist naar voor te brengen was het belangrijk een to-the-point script, die allesomvattend was uit te werken. We maakten een script op waarbij de jobinhoud, cultuur en verwachtingen centraal stonden. Samen besloten we om met medewerker Margaux de toelichting te doen. Deze werd omgezet naar video-content voor Facebook, Instagram en Linkedin. De marketingstrategie werd door ons team opgezet en uitgerold.

No items found.