Videovacatures werven kandidaten bij GDW-Gent

the Challenge

GDW-Gent is een dynamisch gerechtsdeurwaarderskantoor. De uitdaging? Een traditionele sector die snel geassocieerd wordt met hiërarchie en maatpakken. Het GDW-Gent team bestaat uit heel wat dertigers. Een tekstuele vacature beperkt zich tot de inhoud en mist de slagkracht om de dynamische cultuur te tonen. Overigens verkondigt iedereen dat ze een dynamische bedrijf zijn. Tomorrow ging aan de slag om de werkomgeving, de cultuur en de collega’s in de kijker te zetten.

The result

Met één videovacature werd de openstaande functie ingevuld, werd een spontane sollicitant aangeworven en werden 12 job- en werkstudenten aangetrokken. Een optimaal resultaat met een minimale investering.

the solution

Tomorrow biedt potentiële sollicitanten een unieke kijk achter de schermen met een videovacature waarbij de werknemers en het management centraal staan. We gaan voluit voor identificatie als campagne op social media. Er heerst een jonge gedreven sfeer. Work/life balans is niet zomaar een begrip, heel wat vriendschappen zijn ontstaan tussen collega’s. De dynamiek van het jong talent werd in kaart gebracht, om identificatie met pas afgestudeerden en jong talent centraal te zetten. De spontane houding van de werkgever wordt naar voor gebracht door het management en de werknemers.
Fix hires

3

Student hires

12

Weeks live

3

No items found.