Een content strategie voor PIA Group die werft

the Challenge

Steeds meer accountancy kantoren bundelen de krachten om met een sterk merk op de markt te staan. Als groep was het belangrijk om de employer brand naar buiten te brengen. De visie, de cultuur en de verwachting van werknemers. PIA heeft in tussentijd zijn plaats verdiend tussen de grotere accountancy spelers in België. Echter, ze genieten nog niet van de naamsbekendheid zoals oa. de Big 4. Aan ons om de groep mee kenbaar te maken als werkgever.

The result

Voorheen ontving de PIA groep geen enkele spontane sollicitatie. Door het opzetten van een content marketing strategie, zowel advertised als organisch, wisten we PIA de nodige visibiliteit te geven als werkgever. Zo wisten we op korte termijn maar liefst 11 kandidaten aan te trekken als spontane sollicitatie. Dit in een felbevochten markt van financieel en fiscaal talent.

the solution

Wie beter om het verhaal van PIA te vertellen dan de medewerkers die op vandaag in de lokale kantoren werken? Waar zien zij de meerwaarde van PIA en hoe beleven zij de transitie van lokaal kantoor tot onderdeel van een grotere groep? Samen met PIA werkten we een reeks van getuigenissen uit die we vervolgens in een op maat gemaakt marketingplan uitrolden via verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube. Onze reeks bestond uit eerlijke en oprechte 12 getuigenissen van zowel medewerkers als kantoorhouders.
Videos

10

Visuals

8

Applicants

11

No items found.