+25 kandidaten per vacature bij The Harbour

the Challenge

The Harbour helpt start-ups, scale-ups en KMO’s bij de zoektocht naar groeifinanciering d.m.v. alternatieve financieringsvormen. Gezien dit een hot topic is in het ondernemend landschap kent The Harbour een sterke groei sinds hun start en met groei komt workload mee. Hierdoor waren zij o.a. dringend op zoek naar een Senior Advisor om verder te schalen. Een cruciale zoektocht naar een rechterhand voor de Founders Matthias en Aelbrecht. Een rechterhand met de juiste waarden: een ondernemersmentaliteit en interesse in het “scale-up” verhaal. In de verdere groei werd het team daarenboven uitgebreid met funding advisors, dealmakers, financieel analisten en een content marketeer.

The result

5 vacatures werden gelanceerd en succesvol ingevuld. Een 100% fill ratio van The Harbour vacatures. Per vacature werden maar liefst minstens 20 kandidaten aangetrokken. De visuele weergave van het bedrijf en de functies trokken succesvol de aandacht. Wist je trouwens dat CEO Marijke de weg vond via onze video-vacature? Cheers to that!

the solution

Samen met Tomorrow werd een authentiek wervingsverhaal uitgewerkt. De USP’s en differentiators om talent aan te trekken werden in kaart gebracht en vertaald naar sterke videocontent. Kandidaten maakten rechtstreeks connectie met de Founders themselves, Matthias en Aelbrecht, en konden de sfeer van het bedrijf opsnuiven.
Applicants

25

Hired

CEO

Weeks live

3

No items found.