Marketing

Videomarketing that reaches your target group directly in the heart.

Video werkt pas als de juiste doelgroep de boodschap te zien krijgt. We verspreiden jouw video’s en social media content gericht en strategisch met één doel: een optimale ROI en het bereik van de juiste kandidaten, actief én passief zoekend. We delen transparant data en insights en sturen continu bij.

Video formats

Employer Branding

Onze employer branding video's communiceren jouw werkgeversmerk naar potentiële kandidaten. Jouw DNA, waarden en cultuur zoals het is. Authentiek, oprecht en eerlijk.

Bedrijfsvideo's

We zetten jouw bedrijf in de kijker met bedrijfsvideo's van hoogwaardige kwaliteit. We geven een unieke kijk achter de schermen zodat kandidaten weten te kiezen voor jou.

Videovacature's

We lichten jou vacature duidelijk toe en geven een realistische weergave van de jobinhoud, werkomgeving, het team en de collega's. Een realistische weergave die de juiste verwachtingen schept.

Testimonial video's

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. We gaan volop voor spontage getuigenissen. We geven een eerlijke en oprechte insteek die informeert en overtuigt. 

Een recruiter van morgen denkt als een marketeer van vandaag.

Video Marketing.

Wij maken je video kenbaar. We verspreiden de boodschap en gaan voor een maximaal bereiken door in te zetten op meerdere formats voor diverse kanalen.

Social Media Marketing.

We optimaliseren de sociale media mix voor de juiste doelgroep. We lanceren meetbare campagnes met een duidelijke doelstelling.

Targetted Advertising.

Een minimale investering voor een optimaal resultaat. We versterken onze targeted advertising met de laatste technieken en technologieën om de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken.

Let's get in touch

Op twee vrij verschillende videovacatures kregen we heel snel veel reactie dankzij de marketingaanpak van Tomorrow. We hebben een paar kandidaten uitgenodigd en op een paar dagen was de aanwerving gefinaliseerd en hadden we de juiste kandidaat vast. Dit alles met een beperkt en geoptimaliseerd marketingbudget. Zeker een aanrader!

Eline Vandorpe - Managing Director Uzin Utz Belgium

Why Tomorrow?

We bouwen de brug tussen rekrutering en marketing. Een brug die op vandaag belangrijker dan ooit is. Innovatieve rekrutering gebruikt hedendaagse marketingtechnieken. Elk social media kanaal is een database boordevol potentiële kandidaten voor jouw vacatures. We zijn vertrouwd met élk kanaal (van Google, Meta - Facebook en Instagram, Linkedin tot TikTok) en weten exact welke triggers jouw campagne nodig heeft om er tussenuit te springen. We gaan resoluut voor videomarketing omwille van de hoge impact en engagement. We weten onze videocontent getarget te verspreiden, recht in het hart van jouw doelgroep. Kers op de taart: deze aanpak houdt je rekruteringskost lager dan ooit en versterkt indirect ook de visibiliteit van jouw bedrijf.

Volgende stap

Video

We creëren niet zomaar video's. We creëren de vertaalslag van jouw werkgeversmerk, waarden en cultuur naar waardevolle video content. We vertalen jouw vacature in de taal van de kandidaat. We informeren, we overtuigen en we trekken aan. Want jouw bedrijf of vacature verdient de juiste kandidaat. We zijn gespecialiseerd in employer branding video's, videovacature's en getuigenissen.

Leer meer