Strategy

Your all-in-one recruitment marketing solution.

Wij duiken in jouw rekruteringsstrategie, stellen rake vragen en laten kritisch ons licht schijnen op jouw recruitment marketing flow. Na deze sessie maken we voor jullie een strategisch stappenplan. Interesse? We're just one-click away.

Video formats

Employer Branding

Onze employer branding video's communiceren jouw werkgeversmerk naar potentiële kandidaten. Jouw DNA, waarden en cultuur zoals het is. Authentiek, oprecht en eerlijk.

Bedrijfsvideo's

We zetten jouw bedrijf in de kijker met bedrijfsvideo's van hoogwaardige kwaliteit. We geven een unieke kijk achter de schermen zodat kandidaten weten te kiezen voor jou.

Videovacature's

We lichten jou vacature duidelijk toe en geven een realistische weergave van de jobinhoud, werkomgeving, het team en de collega's. Een realistische weergave die de juiste verwachtingen schept.

Testimonial video's

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. We gaan volop voor spontage getuigenissen. We geven een eerlijke en oprechte insteek die informeert en overtuigt. 

We hebben maar één doel: jouw rekruteringsproces beter maken door eerlijke videocontent slim in te zetten.

Recruitment Strategy.

We brengen jouw rekruteringsstrategie in kaart en tekenen een geoptimaliseerde candidate journey uit. Op basis hiervan bepalen we de juiste videocontent en bijhorend format voor de juiste doelstelling.

Communication Strategy.

Een wervende en gerichte boodschap, dat is onze kracht. We kennen de touchpoints van kandidaten en bepalen samen de juiste tone of voice. Een sterke inhoud voor het creëeren van nog sterkere content. We werken script en communicatie uit op basis van jouw input.

Video Strategy.

Geen video zonder videostrategie. We vertalen jouw boodschap naar een kwalitatief beeld met de juiste scripts en regie. We luisteren en concretiseren naar een optimaal resultaat. We zijn experts in employer branding video's, bedrijfsvideo's, videovacatures en testimonials.

Let's get in touch

"Tomorrow wist via hun workshop onze 'company culture' uit ons te halen en deze op net die juiste manier in beeld te brengen om kandidaten aan te trekken. Eén ding was ons snel duidelijk. De kandidaten hadden allen het juiste profiel en een match met ons DNA. Finaal een topper binnenhalen was absoluut de kers op de taart."

Nic De Ruyver - The Harbour

Why Tomorrow?

Je employer brand zal een flinke boost krijgen dankzij onze aanpak. Het team van Tomorrow is er niet op uit om je identiteit als werkgever te veranderen. Wij gaan aan de slag met de sterktes die je al in huis hebt. We zetten je team, de collega’s en je werkplek in de spotlights. Want met een realistische preview schep je de juiste verwachtingen. Door onze uitgebreide background in rekrutering, werving en selectie weten we perfect hoe kandidaten redeneren. We zetten onze kracht in om jouw rekruteringsproces en rekruteringsstrategie te versterken.

Volgende stap

Marketing

Video werkt pas als de juiste doelgroep de boodschap te zien krijgt. We verspreiden jouw video’s en social media content gericht en strategisch met één doel: een optimale ROI en het bereik van de juiste kandidaten, actief én passief zoekend. We delen transparant data en insights en sturen continu bij.

Leer meer