Video

From script to screen. From idea to the right hire.

We creëren niet zomaar video's. We creëren de vertaalslag van jouw werkgeversmerk, waarden en cultuur naar waardevolle video content. We vertalen jouw vacature in de taal van de kandidaat. We informeren, we overtuigen en we trekken aan. Want jouw bedrijf of vacature verdient de juiste kandidaat. We zijn gespecialiseerd in employer branding video's, videovacature's en getuigenissen.

Video formats

Employer Branding

Onze employer branding video's communiceren jouw werkgeversmerk naar potentiële kandidaten. Jouw DNA, waarden en cultuur zoals het is. Authentiek, oprecht en eerlijk.

Bedrijfsvideo's

We zetten jouw bedrijf in de kijker met bedrijfsvideo's van hoogwaardige kwaliteit. We geven een unieke kijk achter de schermen zodat kandidaten weten te kiezen voor jou.

Videovacature's

We lichten jou vacature duidelijk toe en geven een realistische weergave van de jobinhoud, werkomgeving, het team en de collega's. Een realistische weergave die de juiste verwachtingen schept.

Testimonial video's

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. We gaan volop voor spontage getuigenissen. We geven een eerlijke en oprechte insteek die informeert en overtuigt. 

Een krachtige video trekt niet alleen het juiste talent aan, het zet je bedrijf ook in de kijker.

Bedrijfsvideo

Zet je bedrijf in de kijker op een authentieke wijze en geef een unieke kijk achter de schermen.

Testimonial Video

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. Spontane getuigenissen die overtuigen.

Drone Video

Ons uniek stokpaardje waarmee jij het verschil maakt. Dynamisch en creatief.

Let's get in touch

"Na het challengen van onze rekruteringsstrategie wist Tomorrow een sterk videomarketing plan uit te werken. Met resultaat, meer dan 15 werknemers werden aangeworven. Dankzij Tomorrow wisten we een stevige talentpool aan te leggen en drukke periodes en pieken op te vangen."

Philip Despeghel - Quick Brugge

Why Tomorrow?

Als strategische partner staan we je bij doorheen het ganse proces. We maken de vertaalslag van onze strategische oefening naar gerichte videocontent. We maken een script en draaiboek op en begeleiden je doorheen het ganse proces. Ook jouw werknemers worden op elk moment van de shoot bijgestaan. We gaan resoluut voor échte gezichte en geven een realistische weergave van jouw werkplek en bedrijf. We maken life-changing campagnes met maximale visibiliteit. Bekijk het zo: onze video’s zorgen ervoor dat je het lange sollicitatieproces een stap voor bent. Dankzij een realistische video weet een kandidaat meteen of je bedrijf een match is. Time & money: saved!

Volgende stap

Marketing

Video werkt pas als de juiste doelgroep de boodschap te zien krijgt. We verspreiden jouw video’s en social media content gericht en strategisch met één doel: een optimale ROI en het bereik van de juiste kandidaten, actief én passief zoekend. We delen transparant data en insights en sturen continu bij.

Leer meer