Wat is een bedrijfsvideo?

Met een bedrijfsvideo brengen bedrijven hun product of dienst onder de aandacht van hun doelgroep. De zoektocht van kandidaten begint bij het ontdekken van jouw bedrijf. Maak duidelijk wat jullie produceren of welke diensten jullie leveren. Neem kandidaten mee achter de schermen en win hun hart voor jouw purpose en dienstverlening of producten. Het begint van een sterke candidate journey!

Vraag jouw offerte aan

Waarom kiezen voor een bedrijfsvideo?

Employer branding

We brengen met een authentieke employer branding video je werkgeversmerk naar voor. Geen valse beloften, een concrete inkijk in je unique selling points, waarden en cultuur.

Culture driven

We gaan volop voor cultural fit matching. Job inhoud is één iets, om werknemers aan te trekken en te behouden is het belangrijk dat ze ook weten bij wie en in welke omgeving ze terechtkomen. Show, don't tell.

Setting expectations

We informeren hoe de job eruit ziet, maar ook hoe jouw werkgeversmerk zich vertaalt naar de werkvloer. We scheppen een realistische verwachting, waardoor identificatie centraal staat. Een correcte verwachting vermijdt ook miss-hiring!

Elimination of prejudice

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. Spontane getuigenissen die overtuigen. Jouw mensen aan het woord. Waarom ze voor jouw als werkgever opstaan en met de smile aan de slag gaan.

How we work

1.
Strategy
.

We tekenen samen met jou een gericht en hands-on actieplan uit. We zetten je communicatie- en rekruteringsstrategie op punt om de juiste mensen aan te trekken. Dit vertalen we naar een gedegen videostrategie en marketingplan.

2.
Production
.

Met onze sterke pre-productie gaan we aan de slag om jouw bedrijfsvideo zo efficiënt mogelijk in te blikken. Voor elke bedrijf creëeren we een originele video die juiste identiteit reflecteert. Ons in-house videoteam gaat aan de slag om de volledige productie in te blikken.

3.
Delivery
.

Jouw bedrijfsvideo brengen we met ons in-house performance marketing team naar de juiste stakeholders. We zijn uiterst ervaren met gerichte videomarketing en targeted advertising. We’re here to make you shine!

Resultaat

Ready for

Tomorrow?

Openstaande vacatures die niet ingevuld geraken?
Jouw bedrijf in de kijker zetten?