Video voor social media?

Ook in rekrutering is social media niet weg te denken. Het best performing medium? Video! We helpen je gerichte short format video's en afgeleiden creëren die de juiste kandidaten bereiken. Geen enkel kanaal is ons vreemd, we are here to help!

Vraag jouw offerte aan

Waarom rekruteren via social media?

Reach

Met social media bereik je niet enkel actief zoeken, maar vooral latent en passief zoekende kandidaten. Dé kandidatendoelgroep die je vandaag de dag nodig hebt om je vacatures in te vullen.

Engagement

Social media heeft een belangrijke troef: interactie met de doelgroep. Video wordt gretig geliked en gedeeld. De kracht om maximaal bereik te realiseren.

Data

Na een grondige doelgroepenanalyse weten we exact welke interesses en welk gedrag jouw kandidatendoelgroep vertoont. Data om tot bij de witte raaf te komen om jouw vacature snel in te vullen.

Insights

We verzamelen data punten en analyses van elke campagne. Deze delen we transparant en sturen we continu bij met maar één doel: jouw campagne vervolledigen met een optimale ROI en de juiste kandidaat op jouw openstaande positie.

How we work

1.
Briefing
.

Samen zetten we jouw kanalen en campagnes op en optimaliseren we deze volgens de benodigde campagnedoelstellingen.

2.
Launch
.

We lanceren jouw short video format's op de geschikte kanalen en creëren maximale visibiliteit voor jouw bedrijf en openstaande vacatures.

3.
Reporting
.

Transparant delen we data en insights. Op basis van deze data sturen we continu bij en heb je een overzicht van het gespendeerde budget en de bijhorende resultaten.

Resultaat

Ready for

Tomorrow?

Openstaande vacatures die niet ingevuld geraken?
Jouw bedrijf in de kijker zetten?