Wat is een testimonial video?

Een testimonial video is een video waarin jouw medewerkers hun ervaring delen waarom ze met plezier voor jouw bedrijf werken. Een testimonial wordt ook wel getuigenis, aanbeveling, review, evaluatie of verwijzing genoemd. Een testimonial tref je meestal als een geschreven tekst, maar ook hier wint video terrein. Een video testimonial is authentiek en persoonlijk. Maak het verschil en ga resoluut voor testimonial video’s!

Vraag jouw offerte aan

Waarom kiezen voor een testimonial video?

Personal

Persoonlijker dan een testimonial gaat het niet. Oprechte feedback uit het hart van medewerkers. Bouw een relatie en connectie op met potentiële medewerkers aan de hand van een oprechte getuigenis.

Convincing

Show, don't tell. Een audiovisuele getuigenis is overtuigender dan tekst. Ook bewezen: een videoboodschap blijft voor 80% hangen, terwijl een tekstuele boodschap slechts voor 20% blijft hangen.

Engaging

Een medewerker die getuigt krijgt sneller een like of share toebedeeld dan een tekstuele getuigenis. Een aanmoedigende like, een steunende like of gewoon een overtuigende like omdat men het voor 100% eens is. Een like betekent extra visibiliteit in de feed van potentiële kandidaten. Go viral, go testimonial!

Authentic

In een testimonial video is men openhartig en eerlijk. Authenticiteit in zijn puurste vorm. We houden er van om oprecht vragen te stellen en de antwoorden integraal over te maken, warm en vol enthousiasme. Geen verbloemende speeches maar authentieke getuigenissen, dat is Tomorrow.

How we work

1.
Strategy
.

We tekenen samen met jou een gericht en hands-on actieplan uit. We zetten je communicatie- en rekruteringsstrategie op punt om de juiste mensen aan te trekken. Dit vertalen we naar een gedegen videostrategie en marketingplan.

2.
Production
.

We capteren jouw getuigenis met ons in-house videoteam. We begeleiden je tijdens het ganse proces, stellen je op je gemak en capteren zo authentieke content. Samen gaan we voor een wervende getuigenis!

3.
Delivery
.

We lancerne jouw getuigenissen bij de juiste doelgroep van kandidaten. We gaan met ons in-house performance marketing team voor maximale conversie van geschikte kandidaten. We overtuigen hen niet enkel met jouw getuigenis, we gaan voor de optimale ROI !

Resultaat

Ready for

Tomorrow?

Openstaande vacatures die niet ingevuld geraken?
Jouw bedrijf in de kijker zetten?