News
5 min read

Alexander Synhaeve bekroond tot Oost-Vlaamse Jong Ondernemer van 2023.

Tomorrow valt in de prijzen. Het is te zeggen, founder Alexander Synhaeve valt in de prijzen met zijn verwezenlijkingen als ondernemer. Het ondernemen zit hem in het bloed, en dat hebben ze bij JCI Oost-Vlaanderen ook gezien. “De welverdiende winnaar van 2023” klonk het bij de aankondiging, gevolgd door een staande ovatie die de Vinoscoop in Gent deed daveren. 

Bij de finale vraag “Wat maakt een goede ondernemer succesvol?”, antwoordt Alexander steevast: “Authenticiteit”. Daar draait het bij hem allemaal om en bovendien zit dit ook sterk verweven in de identiteit van Tomorrow. “Be yourself, met passie en gedrevenheid. Het is niet per definitie het beste ondernemers idee dat een markt verovert, maar de onderneming en het team met de meeste passie en gedrevenheid, want dan heb je alvast een sterk competitief voordeel.” Niets is minder waar, want Alexander mocht met trots de titel van ‘Jong Ondernemer van 2023’ mee naar huis nemen.

“Ondernemen is een rollercoaster die op en neer, heen en weer gaat. Het is een mindset en een way of life”, vertelt hij fier. Dat hij deze award als full bootstrapped start-up/scale-up kan binnenhalen, is een heuse erkenning voor het succes van Tomorrow. “Waar mijn idee ooit werd bestempeld als ‘simpel en kopieerbaar’, is nu gebleken dat de unieke factor en de complexiteit in de executie vervat zit.”

Alexander haalde het van drie andere kandidaten: Jelle Van Impe van Studaro, Guillaume Vanden Avenne van TOPO4D en Karel De Clercq van Komparto. Alexander volgt hiermee Kevin Ringoot op, de winnaar van vorig jaar.

Op 11 mei zet de strijd zich verder en zal Alexander het opnemen tegen de finalisten van de andere Vlaamse Provincies. Daar zullen ze dingen naar de titel van ‘Vlaamse Jonge Ondernemer van 2023’. Op naar de volgende overwinning! 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!