Dit is wat we doen

Tomorrow is hét alternatief op traditioneel rekruteren. Met onze jarenlange ervaring in rekrutering, video én marketing brengen we een unieke approach die de brug slaat tussen HR en marketing. Op maat, volgens jouw nood.

01

employer branding

meer info

Ooit jouw EVP bepaald maar blijven steken bij een manifesto? Geen zicht op jouw échte waarden als werkgever?

Wij helpen jouw positionering als werkgever in kaart te brengen aan de hand van hands-on workshops. We duiken in wat écht leeft in de organisatie. Waarden waarmee werknemers zich identificeren en brengen je USP's en differentiators in kaart.

We zijn er om samen te werken aan je werkgeversmerk. Authentiek en éérlijk. Oprecht en doeltreffend. De basis voor een sterke employer branding campagne die werkt.

meer info

02

CONTENT CREATIE

meer info

Van employer branding video's, bedrijfsvideo's, video vacatures en testimonials tot social media content, fotografie en visuals. 

Dit telkens met het doel kandidaten te informeren, aan te trekken en aan te zetten tot solliciteren. 

Wist je trouwens dat we de eerste organisatie ooit waren die zich specialiseerde in video vacatures? Ons in-house video- en fototeam staan voor je klaar!

Meer dan 250 ondernemingen deden reeds beroep op ons om wervende content te creëren. 

meer info

03

Recruitment marketing

meer info

We verspreiden onze content op diverse kanalen voor een consistente aanwezigheid of een korte boost. Online rekruteren is een koud kunstje voor ons.

Herhaling werkt en wij zorgen ervoor dat je als potentiële werkgever een relatie opbouwt met je publiek nog voordat ze solliciteren. We weten waar kandidaten zich bevinden en hoe ze optimaal te converteren.

Hierin zijn we erg transparant in het delen van onze aanpak en de resultaten van de campagnes. 

meer info

04

TOOLBOX

meer info

Om een optimale candidate journey te bekomen van begin tot einde creëerden we de Tomorrow Toolbox.

Bevraag jouw werknemers op een vlotte mobiele manier met AI gedreven analyses. 

Overtuig kandidaten met de kracht van behaviour design en laat kandidaten landen en converteren op een geoptimaliseerde jobsite op maat.

meer info