Best video's of 2022

What a year! Ook in 2022 zat Tomorrow niet stil. We toverden opnieuw de één na de andere impactvolle campagne op tafel. Van inventieve commercials tot informatieve tutorials. Ons team werkte ongezien hard om inhoud van hoogstaande kwaliteit te brengen. Hun talent, toewijding en werkplezier spat hierbij steeds van het scherm. Wij zijn dan ook zeer trots om onze beste video’s met jou te delen. Sit back, relax and be inspired.

BEST VIDEO'S OF 2022 ✨

Meest indrukwekkende motion   🌝

Every Batman needs a Robin... Dé leuze van Gig & Grow. Ze klopten bij ons aan voor een verrassende videovacature. We kregen een leuke slagzin, waar onze dolenthousiaste motion designer op los kon gaan. En het resultaat? Dat werd met nog groter enthousiasme ontvangen. Wat een video!

Meest impactvolle campagne 📈

Samen met Barco startten we de zoektocht naar maar liefst 60 operatoren. We weten als geen ander dat élke operator functie anders is. Dat is bij Barco uiteraard niet anders. Het resultaat van deze campagne bracht in minder dan 2 maanden tijd zo’n  200 sollicitanten op. Wau-wie!

Meest authentieke testimonial 😌

Authenticiteit boven alles! Zeker als je video wilt inzetten voor het versterken van je rekruteringsstrategie. Miele staat al jaren gekend als een warme en gedreven werkgever. De verschillende gesprekken met hun medewerkers konden dit enkel bevestigen. Werken bij Miele maakt mensen gelukkig. Wat een mooie publiciteit!

Meest “mood setting” video 🎺

Een ontmoetingsplek, een rustplek, een ontsnappingsplek. Ontelbare herinneringen worden gekoppeld aan wat op het eerste gezicht slechts een eenvoudige passage lijkt. De rol die je als polyvalent medewerker bij TotalEnergies kan spelen is echter groter dan je zou durven dromen. Een gevarieerde job op een plek die je nooit eerder op deze manier had bekeken.

Meest alternatieve video in traditionele sector. 🤌

Just another generic recruitment video… of niet! Bij Crowe Spark BE kregen we de creatieve vrijheid om de nieuwe employer branding video te creëren. Fantastisch om het enorme enthousiasme te zien bij de vennoten, de medewerkers en het voltallige HR-team!

 

Nieuwe klanten, nieuwe ideëen en bijzonder veel geslaagde campagnes. Dat is de korte samenvatting van een top jaar, en in 2023 gaan we er minstens even hard tegenaan.

Wil jij jouw brand ook eens in de kijker zetten? Wil je graag tonen hoe great de mensen binnen jouw bedrijf zijn? Heb je een fris idee die je graag met de wereld wilt delen? Slide into our mailbox. We kijken er al naar uit jou te leren kennen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!