Recruitment marketing die pasafgestudeerden en jong talent aantrekt.

REKRUTERINGSCOMMUNICATIE VOOR JONGEREN.

Start jouw campagne vandaag

Show, don't tell.

Want de leukste (en moeilijkste) doelgroep die er bestaat bereik je niet met toekomstdromen, vage beloftes of hippe praat. Jongeren leven in het hier en nu, weten heel duidelijk wat ze willen en wensen onderdeel te zijn van een job mét purpose. Laat dit dan ook de basis zijn voor onze sterke campagnes die jong talent weten te overtuigen.
We onderzoeken, stellen vragen, ontwikkelen strategieën om wervende jongerencommunicatie die hen prikkelt en overtuigt.
Gen Z

Storytelling

Samen bouwen we een sterk verhaal die duidelijk jouw visie als werkgever weergeeft. We zetten jouw purpose en bestaansreden centraal. Uit ervaring weten we dat dit dé trigger is die jongeren aanzet tot interesse en sollicitatie. Jij als bedrijf, solliciteert bij hen in eerste fase, niet omgekeerd. 

Content creatie

Tekst is saai. Lezen is oldschool. Zo redeneren jongeren. We vertalen jouw verhaal naar beelden. Kort en krachtig. Wat de doelgroep gewoon is. We weten de juiste informatie te vertellen op het juiste kanaal. Visueel zodat het ook blijft kleven. Je wordt als werkgever écht top-of-mind.

Wervingscampagne

In één flits zet je jong talent niet om tot kandidaat. Wel door spitsvondige retargeting te doen op social media en online kanalen. We hebben een specifieke strategie die uiterst doeltreffend is. Van Google advertenties, overheen Youtube en TikTok alsook Instagram, Facebook, Snapchat en meer!

KORT EN KRACHTIG.

Jong zijn is spannend en leuk maar ook verwarrend. We willen het leven van jongeren vooral minder ingewikkeld maken. We communiceren lekker duidelijk zodat ze weten wat jouw vacatures inhouden. We kijken niet te ver vooruit, maar helpen ze vooral in het heden de juiste keuzes maken. 

Maak net zoals +200 bedrijven ook de juiste keuze en Be Tomorrow!
Short format

Trusted and loved by