Een videovacature die er écht tussenuit springt.

the Challenge

Gig & Grow staat ondernemingen bij op vlak van (boekhoudkundige) administratie. Een jonge onderneming met een frisse vibe. Er werd bij ons aangeklopt om hun vacature op een andere manier in beeld te brengen zodat deze er maximaal uitspringt. We kozen samen voor motion design. Een geanimeerde videocature die de cultuur van de onderneming, de persoonlijkheid van de founders en het verhaal centraal zet.

The result

De persoonlijkheid van de twee founders werd geanalyseerd en omgezet naar een visuele verwerking. Dit met tekst on screen versterkt. De founders werden als speler in een game weergegeven. De extra aanwerving wordt als “player 3” geschetst. Binnen de branding van de onderneming werd een fris moodboard opgemaakt en zo uitgerold tot animatie. Wanneer de videovacature gelanceerd werd, werd al snel conversie gemeten van sollicitanten. Er kwamen honderden likes en reshares. Er werden gretig comments geplaatst en eentje pikken we er graag uit: “dit is dé videovacature van het jaar!”. Mooi aandacht en visibiliteit voor een mooie jonge onderneming.

the solution

Ons kantoor werd omgetoverd tot studio en de founders werden voor een greenkey geplaatst. Aan de hand van enthousiaste bewegingen werd hun persoonlijkheid in kaart gebracht. Deze bewegingen voor de greenkey werden omgezet in een eigen gecreëerde omgeving, playground. Geniet vooral onderstaand mee van het resultaat!

No items found.