Campagne: "Wie beter dan jij?"

the Challenge

Syntra Midden-Vlaanderen organiseert opleidingen voor doeners. Ze versterken en ontplooien competenties op een uitgesproken praktijkgerichte manier en steeds enorm verbonden met de economische realiteit. Syntra is voornamelijk gekend bij de cursisten maar het hart van de organisatie, dat zijn de docenten en de medewerkers. Gezien hun zeer praktijk gerichte aanpak in het lesgeven zijn ze steeds op zoek naar docenten die hun praktijk ervaring willen delen met cursisten. Want wie is er nu beter dan een ervaren rot om die kennis te delen?

The result

Syntra ontving 210 sollicitaties op een periode van 6 weken. We trokken maar liefst 200 bezoekers naar de website. Het Bounce percentage was 4,95%. Dit wil zeggen dat slechts 5% van alle bezoekers die via de campagne op de website kwamen, de website hebben verlaten zonder een actie uit te voeren (klik op een button, bekijken van een video, …). Met een gemiddelde tijd op de pagina is 1 minuut en 7 seconden. In een wereld waarin we vluchtig doorheen websites scrollen is dit een sterk resultaat. We kunnen daaruit concluderen dat we de juiste doelgroep hebben aangetrokken. Mission more than accomplished!

the solution

Als docent bij Syntra ben je een krak in je vak. Iedereen met een specifieke kennis en goesting om die kennis te delen kan aan de slag bij Syntra. Veel zelfstandigen, bedrijfsleiders, experten weten niet hoe ze de stap moeten zetten naar een bijberoep als docent en in welke mate ze hierin ondersteund worden. We hebben hiervoor een reeks video’s gecreëert waarbij huidige docenten hun ervaringen delen. Door middel van authentieke storytelling willen we potentiële docenten warm maken om contact op te nemen met Syntra. De video’s werden gelanceerd op Meta en LinkedIn om een zo breed mogelijk doelpubliek aan te spreken.
Average time spent

+1min

Average page/session

6,12

Sollicitaties

210

No items found.