+25 vaste aanwervingen voor Soubry

the Challenge

Als familiebedrijf brengt Soubry reeds 100 jaar talentvolle mensen samen. Tomorrow zorgde voor de visuele versterking van de campagne, die gebasseert was op de sterke bedrijfsvisie: ‘Soubry smaakt naar samen’. Het doel: de tientallen openstaande vacatures invullen, van technieker en operator tot diverse bediende profielen.

The result

De employer branding campagne "samen smaak maken" werd verstevigd met een employer branding video, testimonials en social media video's. Finaal werden meer dan 15 profielen aangeworven, van techniekers tot operatoren. De visuele versterking van de employer branding campagne miste zijn effect niet: meer dan 100 sollicitanten vonden hun weg naar Soubry, tientallen profielen werden effectief aangeworven en de visibiliteit en awareness kreeg een serieuze boost.

the solution

De employer branding baseline "samen smaak maken", werd vertaald naar een conceptuele employer branding video. Elke stap van het productieproces brachten we in beeld met de werknemers centraal. Wie wil niet eens achter de schermen kijken van de grootste pastaproducent van België? Deze ‘behind the scenes’ triggerde reeds veel potentieel talent om Soubry in de gaten te houden als mogelijke nieuwe werkgever. Van grondstof tot op het bord. Het ganse proces kwam aan bod in een waaier van krachtige beelden. Vul deze employer branding video aan met enkele authentieke testimonials en short format video’s en je krijgt de ideale mix voor een geslaagde campagne.

No items found.