Samen bouwen we een band in de zorg.

Employer branding

client

Zorgband

Zorgband Leie en Schelde is de koepel boven vijf woonzorgcentra, verschillende lokale dienstencentra, dagverzorgingscentra en assistentieflats in de rand van Gent. Om de kwaliteit te blijven garanderen zoeken ze bijkomend zorgkundigen.

the Challenge

De zoektocht naar zorgkundigen wordt steeds moeilijker. Zeker omdat de vergelijking snel gemaakt wordt tussen zorgkundige in het ziekenhuis, het spoed, woonzorgcentra en andere. In woonzorgcentra is het veelal niet de meest spannende optie, maar bij Zorgband wel één van de meest variërende opportuniteiten. Dit werd de hoofddoestelling van de campagne, tonen hoe aantrekkelijk de functie is.

the solution

Samen met Zorgband creëerden we een mini-serie van 7 advertenties die de zoektocht naar zorgkundigen in de kijker set. Een creatie die de cultuur en effectieve omgeving weergeeft waarin je terecht komt. Gesteund op het fenomeen Pius, die vorig jaar nog de media haalde als 93 jarige bewoner die elke sollicitant wenst te screenen. De verschillende activiteiten die je beleeft als zorgkundige met de bewoners werden ons fundament.

The result

Zorgband wordt op een leuke creatieve manier in de kijker geplaatst. Zorgkundigen krijgen een sterk gevoel bij de cultuur die er heerst. De campagne zorgt dat Zorgband op een originele wijze naar voor komt ten op zichte van andere werkgevers. Gezien de campagne nog volop loopt, delen we later de effectieve gerealiseerde sollicitaties!

No items found.
Employer branding