Employer branding

client

Crowe Spark

Crowe Spark is een toonaangevend kantoor van Accountants en Belastingadviseurs met kantoren in Antwerpen, Mechelen, Bornem en Brussel.

the Challenge

Om accountants en consultants aan te trekken is het belangrijk er op vandaag tussenuit te springen. We kregen de kans om vanaf een wit blad hun cultuur naar buiten te brengen in een unieke bedrijvsideo, aangevuld met videovacatures.

the solution

We creëerden op basis van de EVP en het DNA van Crowe Spark originele en creatieve video’s die ertussen uitspringen. Allen met de eigen werknemers en de partner. Fantastische shootdagen met de werknemers die zich ten top amuseerden, wat zich ook uitstraalt in het resultaat.

The result

De video’s werden ingezet op online campagnes en op jobbeurzen. Op jobbeurzen versierde de awareness video menig enthousiaste studenten die tekenden en de online campagnes beoogden het voorziene resultaat: naamsbekendheid als werkgever!

“Tomorrow heeft Crowe op een vernieuwende manier laten opvallen als accountancy kantoor. De samenwerking was vlot, constructief en duidelijk. Tomorrow zegt wat ze doen en doet wat ze zeggen.”

Leen, Crowe Spark
No items found.
Employer branding