Tandartsen en assistenten gezocht en gevonden voor Dentius.

Employer branding
Reach

689.610

Clicks

32.231

Conversies

51

client

Dentius

Dentius is een netwerk van multidisciplinaire tandheelkundige praktijken overheen Europa. In België hebben ze meer dan 60 tandartspraktijken verspreid over Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Naast de praktijken waar ze steeds op zoek zijn naar specifieke profielen (tandartsen, assistenten, etc.) hebben ze ook hun hoofdkwartier in Antwerpen weer alle ondersteunende diensten gelegen zijn.

the Challenge

Tandartsen vinden is niet gemakkelijk, helemaal niet gemakkelijk. De uitstroom is volop gaande en de instroom is beperkt gezien er slechts 220 mensen mogen starten aan de opleiding van tandarts. De war for talent heerst bikkelhard en aangezien er een stijgende tendens is in het consolideren van praktijken zijn er heel wat spelers op zoek.

the solution

To be seen, you have to stand out. We creëerden een reeks van short format awareness video’s om de kenbaarheid van Dentius op de kaart te zetten. Niet alleen voor de tandartsen maar voor iedereen dat bij Dentius aan de slag kan. Vervolgens hebben we een reeks van videogetuigenissen gelanceerd op waarin verschillende mensen getuigen waarom ze graag bij Dentius werken. Zo maakten we het werkgeversverhaal social proof en authentiek. We kozen ervoor om de volledige campagne te lanceren op Meta aangezien LinkedIn niet het medium bij uitstek is. Tandartsen hebben wel een LinkedIn profiel maar zullen zeker niet dagelijks door LinkedIn scrollen.

The result

Wij kozen voor Tomorrow om eruit te springen als werkgever. We ervaarden een integere en originele aanpak. De samenwerking was kort op de bal, correct, heel vriendelijk en uiterst efficiënt!

Nasreen, Dentius
No items found.
Employer branding