Ingevulde vacatures en een sterk werkgeversmerk voor Inex.

Employer branding

client

Inex

Inex is een belgische familiebedrijf. Ze gebruiken hun kennis en vaardigheden om zuivel nog beter te maken. Gekend van yoghurt, melk, chocolademelk, boter en meer!

the Challenge

Inex is gekend onder de consument, maar niet als werkgever. Daarenboven is het niet geweten dat Inex eerder een familiale KMO is dan een grote nationale organisatie. Onze opdracht is tweeledig: de naamsbekendheid verhogen als werkgever en specifieke moeilijke vacatures invullen als operator en technieker.

the solution

We tekenden een recruitment marketing strategie uit die de waarden naar boven haalt, helder communiceert en overtuigend brengt. We creëerden frisse, leuke en originele short format video’s, aangevuld met authentieke testimonials. Daarnaast zetten we online campagnes op voor de jobdagen.

The result

Met succes bereikten we meer dan 1 miljoen impressies en wisten we met een beperkt marketingbudget meer dan 15.000 mensen in 3 maanden tijd naar de jobsite te versieren. De verhoogden de organische instroom, verdubbelden bijna de operator instroom en trokken techniekers aan. Daarnaast waren de 2 jobdagen dankzij de online campagne een groot succes, meer dan 80 mensen meldden zich aan, waarvan meer dan de helft rechtstreeks gemeten via onze campagnes. Meerdere kandidaten tekenden en zitten in opstartfase!

No items found.
Employer branding