Een campagne met kleur.

Employer branding

client

Boss Paints

BOSS paints is dé Belgische topper in verfproductie en kleurencollecties. BOSS paints staat voor hoge kwaliteitsnormen en voor duurzaam ondernemen. Het warme familiebedrijf is ook de drijvende kracht achter colora, dé verfwinkel in België.

the Challenge

Er heerst een enorme sterke cultuur binnen Boss Paints en Colora. Echter is dit niet altijd geweten bij de buitenwereld. Boss Paints is heel erg lokaal verankerd en wenst in een samenwerking met Tomorrow de naamsbekendheid als werkgever te vergroten, vacatures in te vullen en de trots en cultuur naar buiten brengen.

the solution

Samen doken we in de cultuur, bevraagden we werknemers, managers en directie. We legden een unieke EVP vast, vertaalden deze naar wervende content, organische content marketing, videovacatures en online wervingscampagnes.

The result

De naamsbekendheid werd duidelijk vergroot. Dit werd gemeten door verhoogde organische instroom. Betere visibiliteit voor de jobsite, het aantal geopende en ingevulde vacatures en de trots die van buitenaf duidelijk erkend werd voor dit mooie, unieke familiebedrijf.

No items found.
Employer branding