Een talentpool van 60 kandidaten voor Quick Brugge

the Challenge

Het is allom geweten, de pandemie heeft hard ingeslaan bij de horeca. Werknemers zochten nieuwe horizonten op en kozen voor zekerheid. Bij Quick Brugge, enigszins gespaard gebleven tijdens de pandemie dankzij de vlotte werking van de drive-in, was er toch een dringende nood aan extra werkkrachten om de zomer door te komen na de lockdown. Zij klopten bij Tomorrow aan om hun talentpool aan te vullen.

The result

Maar liefst + 20 valabele kandidaten wisten we aan te trekken via onze campagnes. We bereikten meer dan 160.000 nauw getargette mensen met hoog potentieel en realiseerden meer dan 1.000 clicks naar de jobpagina. Meer dan 20 kandidaten kwamen finaal in aanmerking voor de openstaande vacatures. Een rijkelijk aangevulde talentpool om de zomer door te komen. Deze resultaten werden reeds behaald in de eerste maand. Na een korte pauze tijdens de zomer, staan we klaar om de campagne te herlanceren om de talentpool nog verder uit te breiden.

the solution

Een employer branding video waar de medewerkers achter de burger centraal staan, aangevuld met persoonlijke en authentieke testimonials. Een sprekende video was het resultaat van een uitgebreide workshop waar de werking, de waarden en normen, de USP’s en de gezochte profielen opgelijst werden. Niet het product, maar de mensen centraal. Niet de opleiding of achtergrond, maar de persoonlijkheden en motivatie. De belangrijkste wens van de klant: tonen dat het team écht een geoliede machine is. Dat elke schakel van uiterst belang is met één doel: de tevreden klant. Het draaiboek, de shotlist en de regie werden op elkaar afgestemd. De productie werd opgestart en de puntjes werden op de i gezet. De output? Een sterke employer brand moodvideo, aangevuld met geloofwaardige testimonials. Allen geoptimaliseerd voor alle social mediakanalen (eg. YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram, ...). Om een optimale ROI te behalen zorgden we bijkomend voor een tailormade performance marketing plan met een hoge rapportage- en bijwerkingsgraad.

No items found.