News
5 min read

Tomorrow genomineerd voor Video Experience Day met video Soubry

Dinsdag 23 mei 2022

Ieder jaar bekroont de Video Experience Day jury de beste corporate video’s van België. Het is de eerste keer dat video marketing agency Tomorrow deelneemt, en meteen weten ze een nominatie in de wacht te slepen met hun Employer Branding video voor Soubry.

Sinds de opstart van het bedrijf in 2019 plaatste Tomorrow al heel wat organisaties – en vooral medewerkers - voor de camera. Zo gingen ze al te werk voor grote namen als Quick, AB InBev, Lidl, Balls&Glory, Miele en Bavet. Maar ook kleine en middelgrote organisaties kunnen bij Tomorrow aankloppen met een specifieke vraag.

Het videomarketing agency focust op video’s voor HR, meer specifiek vacature en employer branding video’s en koppelt dit aan een uitgebreide digitale marketingcampagne. De ultieme focus die ze hoog in het vaandel dragen is authenticiteit.

“Het is belangrijk je organisatie waarheidsgetrouw naar buiten te brengen” vertelt Alexander Synhaeve, zaakvoerder van Tomorrow. “Wij duiken echt in de identiteit van onze klanten en streven ernaar hun onderscheidende factor naar voren te schuiven. Alleen zo ondervinden kandidaten of jouw bedrijf is wat ze zoeken”.  

Voor de video van Soubry werkte Tomorrow samen met ThinkTomorrow, een Digital Marketing Agency uit Herentals. De samenwerking tussen deze agencies zorgde voor vonken. Het resultaat is een passievolle video, waarin zelfs woorden overbodig zijn. Benieuwd?

Andere genomineerde video’s binnen de categorie “Employer Branding” zijn voor Actiris Brussels, Colruyt Group, NMBS en Lydian. Alle nominaties en categoriën kan je bekijken op de website van de Video Experience Day.

Of Tomorrow deze Video Oscar weet binnen te halen ontdek je tijdens de live shows op 9 juni 2022 in de Kinepolis in Brussel. 

Ben jij op zoek naar videomarketing die de juiste kandidaten aantrekt? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!