Recruitment marketing die knelpunt vacatures invult voor jou.

ONLINE WERVINGSCAMPAGNES VOOR KNELPUNT VACATURES.

Start jouw campagne vandaag

Show, don't tell.

Operator, een fysiek zware job? Niet altijd! Dit is één van de vele vooroordelen op de arbeidsmarkt. Er zijn heel wat elementen die een functie aantrekkelijk en uniek maken. Elementen die jouw vacature differentieert van de rest. Een potentieel nieuwe kandidaat kennis laten maken met jouw functie? Jouw cultuur of jouw team? 
Dat doe je met wervende visuele content en gerichte online campagnes. Bereik arbeiders en bedienden waar ze zijn: online! Weg zoekertje in de zondagskrant. Weg klassiek kanaal. Want kandidaten bereik je in hun dagelijkse activiteit online. Waar ze zaken kopen, ontdekken of lezen. 
Jouw vacatures invullen? Doen we samen!
Knelpunt

Strategie

Samen bouwen we een sterk verhaal die duidelijk jouw visie als werkgever weergeeft. We zetten jouw purpuse en unieke factoren centraal. Elke vacature is uniek. Zij het door jouw product, dienst, cultuur of collega's. We tekenen het samen uit en bouwen een sterk verhaal. Een verhaal die informeert, overtuigt en vacatures invult. 

Content creatie

Een tekstuele vacature is verleden tijd. We vertalen jouw verhaal en vacatures naar beelden. Kort en krachtig. We weten de juiste informatie te vertellen op het juiste kanaal. Visueel zodat het ook blijft kleven. Je wordt als werkgever écht top-of-mind.

Wervingscampagne

Als recruitment marketing pioneers weten we als geen ander hoe we moeilijk in te vacatures de nodige aandacht weten te geven online. Met één doel: de juiste doelgroep bereiken en aantrekken. We hebben een specifieke strategie die uiterst doeltreffend is. Van Google advertenties, overheen Youtube en TikTok alsook Instagram, Facebook, Snapchat en meer!

Online zichtbaar.

Door spitsvondige online retargeting weten we digitale wervingscampagnes op te zetten die heel wat arbeiders bereiken. We weten bedienden te bereiken die niet via traditionele kanalen op zoek gaan naar een job en we weten passief talent om te zetten naar actieve sollicitaties. Jouw uitdaging om moeilijk in te vullen vacatures in te vullen, is onze uitdaging. Laten we samen aan de slag gaan.
Top-of-mind

Trusted and loved by