Authentieke getuigenissen die witte raaf aantrok.

client

Deckers Notarissen

Deckers Notarissen is een vooruitstrevend notariaat in Antwerpen. Ze bieden verschillende diensten aan met een focus op familiaal, vennootschap en vastgoed recht. Dit doen ze met een team van meer dan 40 collega’s.

the Challenge

Deckers Notarissen was op zoek naar verschillende dossierbeheerders om het team te vervoegen. Een notariaat heeft echter niet altijd een even hippe uitstraling, zeker niet voor mensen die rechtspraktijk hebben gestudeerd en ook aan de slag kunnen in de hippe, trendy advocatenkantoren. Toch hoeft dit niet altijd het geval zijn en is Deckers Notarissen allesbehalve een oubollig kantoor.

the solution

We waren ervan overtuigd dat wat aan de binnenkant gebeurde ook mocht getoond worden aan de buitenwereld. We lieten de eigen medewerkers aan het woord om de vacature toe te lichten en hebben met de verschillende content assets een marketing campagne opgezet op Meta en LinkedIn.

The result

Het was een succes! 5 mensen hadden gesolliciteerd omdat ze de video hadden zien passeren en al snel werden de openstaande vacatures ingevuld. Een duidelijk voorbeeld van hoe je als organisatie op een andere manier vacatures in de markt kan zetten. Tevens een zeer sterke ROI ten opzichte van de traditionele kanalen.

No items found.
No items found.