Werk: Cases

Cases

Bekijk hier hoe onze strategieën het verschil hebben gemaakt in enkele gedetailleerde cases. Ben je eerder geïnteresseerd in onze video skills? Klik dan verder naar ons compleet portfolio.
Portfolio
Barco

CASE

+200 sollicitaties bij Barco

Barco heeft 60 openstaande operator vacatures. Tomorrow zet een strategisch recruitment marketing plan op die Barco als werkgever op de kaart zet in de West-Vlaamse regio.

Lees meer
Soubry

CASE

+25 vaste aanwervingen voor Soubry

De employer branding campagne "samen smaak maken" werd verstevigd met een employer branding video, testimonials en social media video's.

Lees meer
Quick Brugge

CASE

Een talentpool van 60 kandidaten voor Quick Brugge

Om de zomer na de lockdown door te komen wenst Quick Brugge een talentpool aan te leggen. Challenge accepted!

Lees meer
DS Smith

CASE

Van 0 naar 200 sollicitaties op 6 maand tijd

DS Smith is een producent gelegen in de Gentse Zeehaven dat zoals heel wat andere bedrijven in de regio op zoek is naar operatoren. Om er tussen uit te springen besliste DS Smith om samen met Tomorrow een reeks aan videovacatures te lanceren.

Lees meer
Lifthing

CASE

Hoe online rekrutering met Tomorrow interimkantoren buiten spel zet.

Lees meer
Natrajacali

CASE

+500 spontane kandidaten op een jaar bij Natrajacali

Natrajacali wenst de naamsbekendheid als werkgever in de regio te verhogen. Zo werden gericht operatoren aangetrokken aan de hand van videomarketing op social media.

Lees meer
Pia Group

CASE

Een content strategie voor PIA Group die werft

PIA, Partners In Accountancy, is een groep van kantoren die zich bundelen om samen sterk te staan, in elke regio dicht bij de klant en ondernemer. Eén van dé focuspunten is de lokale verankeringen doorheen Vlaanderen met verschillende kantoren en vooral dat elk kantoor zijn eigen identiteit kan bewaren. Maar net zoals vele andere kantoren betekent sterke groei ook een sterke nood aan nieuwe medewerkers van financieel en fiscaal talent.

Lees meer
gdw-gent

CASE

Videovacatures werven kandidaten bij GDW-Gent

GDW-Gent klopte aan bij Tomorrow om de dynamiek van het bedrijf naar buiten te brengen om talent aan te trekken in een traditionele sector.

Lees meer
Bavet

CASE

Vlotte invulling van filiaalmanagers bij Bavet

BAVET is een spaghetti concept dat mensen bij elkaar brengt. Ze serveren heerlijke spaghetti met heel wat enthousiasme en een snuifje rock-'n-roll. Het spaghetti concept Bavet kende de afgelopen jaren een enorme groei. Elk restaurant vertelt een eigen verhaal en bovendien kan je er niet alleen genieten van een heerlijk bord spaghetti maar zet Bavet ook sterk in op beleving, community building en de lokale cultuur.

Lees meer
The Harbour

CASE

+25 kandidaten per vacature bij The Harbour

The Harbour klopte aan bij Tomorrow om een verschil te maken in de felbevochten strijd om financieel talent. Hoe spring je er tussen uit? Tomorrow weet raad!

Lees meer