Werk: Cases

Cases

Bekijk hier hoe onze strategieën het verschil hebben gemaakt in enkele gedetailleerde cases. Ben je eerder geïnteresseerd in onze video skills? Klik dan verder naar ons compleet portfolio.
Portfolio
TVH - Electronic Technician

CASE

TVH Group is een Belgische onderneming die internationaal actief is op de markt van vorkheftrucks, hoogtewerkers, landbouwtractoren, kleine grondverzetmachines en industriële voertuigen. Er zijn 81 filialen, verspreid over gans de wereld. De onderneming telt een 4000 tal werknemers.

Lees meer
TVH - Pricing Analyst

CASE

An ordinary day at the office.

TVH Group is een Belgische onderneming die internationaal actief is op de markt van vorkheftrucks, hoogtewerkers, landbouwtractoren, kleine grondverzetmachines en industriële voertuigen. Er zijn 81 filialen, verspreid over gans de wereld. De onderneming telt een 4000 tal werknemers.

Lees meer
RSM

CASE

The Power of Being Understood

RSM is een organisatie in volle groei. Het is een krachtig netwerk van audit-, belastings- en consultingexperts met kantoren over de hele wereld. Dankzij de combinatie van een globaal bereik en een lokaal perspectief bieden de RSM kantoren innovatieve oplossingen, die de klant helpen verder te kijken, sneller aan te passen en sterker te groeien. In België werken zo’n 265 mensen elke dag vanuit 6 kantoren aan de beste service voor de RSM klanten. RSM wil ‘The Power of being Understood’ overbrengen bij hun klanten, collega’s en doorheen hun ganse netwerk.

Lees meer
TotalEnergies Lubricants

CASE

Een krachtig beeld achter de schermen voor alle stakeholders.

TotalEnergies Lubricants levert smeermiddelen aan een breed scala van industrieën. De smeermiddelen behoren tot het topsegment. Ze zijn het resultaat van gedegen onderzoek en samenwerking met de grootste constructeurs binnen de industrie.

Lees meer
Moore

CASE

Young talent campagne met effect: cultuur en DNA centraal.

Moore is een wereldwijd accountancy-, advies- en consultingnetwerk van onafhankelijke firma's met het hoofdkantoor in Londen. Moore Belgium heeft door middel van heel wat acquisities de positionering als de grote concurrent van de Big Four.

Lees meer
Soubry

CASE

Tientallen techniekers en operatoren aangetrokken in hartje West-Vlaanderen.

Als familiebedrijf brengt Soubry reeds 100 jaar talentvolle mensen samen. Tomorrow zorgde voor de visuele versterking van de campagne, die gebasseerd is op de sterke bedrijfsvisie: ‘Soubry smaakt naar samen’. Het doel: de tientallen openstaande vacatures invullen, van technieker en operator tot diverse bediende profielen.

Lees meer
Quick Brugge

CASE

+80 studenten voor Quick Brugge.

Quick, een oorspronkelijk belgische fastfoodketen, is op vandaag populair in België, Frankrijk en Luxemburg. Om Quick Brugge te voorzien van kandidaten post-corona klopten ze aan bij Tomorrow.

Lees meer
Crowe Spark

CASE

Crowe Spark is een toonaangevend kantoor van Accountants en Belastingadviseurs met kantoren in Antwerpen, Mechelen, Bornem en Brussel.

Lees meer
Ab Inbev - Bedienden

CASE

11 customer service medewerkers voor AB Inbev op enkele weken tijd.

Ab Inbev, ‘s werelds grootste brouwerij met internationale 'flagship'- merken zoals Bud, Corona en Stella Artois. Een belgische trots en het grootste beursgenoteerde bedrijf van België.

Lees meer
Mediahuis

CASE

Mediahuis is meer dan media. De Technology Product Studio in de kijker.

Mediahuis is de drijvende kracht achter een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Het Nieuwsblad, De Standaard, Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen etc.

Lees meer
USG

CASE

Authenticiteit troef.

USG Professionals biedt op verschillende domeinen gespecialiseerde professionals aan bij hun klanten. Op vandaag zijn ze met ongeveer 400 medewerkers en weten ze maar al te goed dat hun eigen medewerkers de echte onderscheidende factor is. We creëerden een reeks van getuigenissen van medewerkers die eerlijk en authentiek hun ervaring als medewerker bij USG brengen.

Lees meer
Agristo

CASE

Technologie, innovatie en bovenal fantastische collega’s.

Agristo, een familiale onderneming gespecialiseerd in het producen van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten en- specialiteiten. Oftewel, vooral frietjes en kroketjes. Gelegen in Wielsbeke in het hart van West-Vlaanderen waar de strijdt om technisch talent steviger woedt dan ooit. Hoe spring je er tussenuit? Door te tonen wat er achter die gigantische gevel schuilt: technologie, innovatie en bovenal fantastische collega’s.

Lees meer
Nationale Loterij

CASE

Dankzij authentieke behind the scenes: tientallen kandidaten als instroom.

De Nationale Loterij, wie kent ze niet? De Nationale Loterij is veel meer dan spelen. Het is één van de grootste e-commerce bedrijven van het land. Het bedrijf creëert spelmomenten en delen de winst zoveel mogelijk met de maatschappij. Gekend door hun producten, maar minder gekend als werkgever, en daarom klopte de Nationale Loterij aan bij Tomorrow.

Lees meer
Barco

CASE

+ 200 kandidaten instroom op de vacature als operator.

Barco, wereldleider op het gebied van display - en visualisatietechnieken en voornamelijk gekend van de cinemaprojectoren of Clickshare. Barco heeft zijn hoofdzetel in Kortrijk in heeft in België nog twee bijzonder omvangrijke productiesites waar men, gezien de stevige groei, op zoek was naar tientallen operatoren.

Lees meer
Duvel

CASE

Psst.. Hier rijpt den Duvel.

Ssstt.. hier rijpt den Duvel. Als je dit leest dan ben je aan het juiste adres, de Duvel Moortgat brouwerij in Breendonk. Duvel Moortgat is een familie van authentieke brouwerijen gedreven door kwaliteit en gepassioneerde medewerkers. En ondanks de ongeloofelijke naamsbekendheid heeft ook Duvel Moortgat te kampen met de war for talent.

Lees meer
Dentius

CASE

Tandartsen en assistenten gezocht en gevonden voor Dentius.

Dentius is een netwerk van multidisciplinaire tandheelkundige praktijken overheen Europa. In België hebben ze meer dan 60 tandartspraktijken verspreid over Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Naast de praktijken waar ze steeds op zoek zijn naar specifieke profielen (tandartsen, assistenten, etc.) hebben ze ook hun hoofdkwartier in Antwerpen weer alle ondersteunende diensten gelegen zijn.

Lees meer
Tailormade Logistics

CASE

Employer branding video op maat.

There is no business like your business. Tailormade Logistics is er van overtuigd dat iedereen een tailormade oplossing verdient. Steeds met een sterke focus op innovatie, multiculturele samenwerking, flexibiliteit en een resultaat gerichte aanpak.

Lees meer
Servauto

CASE

Invullen van vacatures voor de TotalEnergies tankstations.

Servauto, de huisleverancier van alle werknemers in TotalEnergies wegstations is als merknaam niet gekend. Samen met hen sloegen we de handen ineen om hun werkgeversmerk in kaart te brengen, te versterken en naar buiten te brengen.

Lees meer
Hamilton Bright

CASE

Jong talent campagnes voor brand activation opdrachten.

Hamilton Bright is marktleider in België en Nederland op vlak van brand activation en het versterken van markten. Het is een field marketing bureau met klanten als Red Bull, HP, Ferrero, Unilever en veel meer.

Lees meer
Boss Paints

CASE

Een campagne met kleur.

BOSS paints is dé Belgische topper in verfproductie en kleurencollecties. BOSS paints staat voor hoge kwaliteitsnormen en voor duurzaam ondernemen. Het warme familiebedrijf is ook de drijvende kracht achter colora, dé verfwinkel in België.

Lees meer
Miele
Inex

CASE

Ingevulde vacatures en een sterk werkgeversmerk voor Inex.

Inex is een belgische familiebedrijf. Ze gebruiken hun kennis en vaardigheden om zuivel nog beter te maken. Gekend van yoghurt, melk, chocolademelk, boter en meer!

Lees meer
Syntra

CASE

Doeners en ondernemers als docenten. Een unieke campagne met authentieke content.

Syntra Midden-Vlaanderen organiseert opleidingen voor doeners. Ze versterken en ontplooien competenties op een uitgesproken praktijkgerichte manier. Een manier die steeds nauw verbonden is met de economische realiteit waarbij ze snel inspelen op trends.

Lees meer
VLOOT

CASE

Kom jij aanmeren bij VLOOT?

VLOOT, Het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust zocht een partner om de trots op het personeel, de schepen en de organisatie krachtig in beeld te brengen. Zowel voor de kustvaart en de binnenvaart. Deze partner werd gevonden bij Tomorrow. We werkten het volledige script uit, de vertaalslag, 3 spannende draaidagen die resulteerden in diverse employer branding video's.

Lees meer
Medirect

CASE

Customer service krachtig in beeld.

MeDirect is een wat ze noemen ‘new kid on the block’ in het Belgische spaar- en beleggingswezen en heeft een duidelijke missie: online beleggen tegen lage kosten en sparen dat wél opbrengt. Ze zijn niet voor niets dé prijsbreker om de Belgische markt. En ze zoeken gezien de snelle groei ook personeel. Dé uitgelezen kans om hun vacature in Customer Service op een even vernieuwende manier te brengen.

Lees meer
Zorgband

CASE

Samen bouwen we een band in de zorg.

Zorgband Leie en Schelde is de koepel boven vijf woonzorgcentra, verschillende lokale dienstencentra, dagverzorgingscentra en assistentieflats in de rand van Gent. Om de kwaliteit te blijven garanderen zoeken ze bijkomend zorgkundigen.

Lees meer
Artsen Zonder Grenzen

CASE

Meer kandidaten, meer fondsen, meer steun.

Artsen zonder grenzen is een onafhankelijke, internationale organisatie die hulp verleent aan bevolkingsgroepen in nood, aan slachtoffers van natuurrampen, rampen door de mensen veroorzaakt, van oorlogen en burgeroorlogen. Iedereen kent de naam, maar velen weten niet concreet voor wat Artsen Zonder Grenzen staat alsook hoe de werking in elkaar zit.

Lees meer
Stad Gent

CASE

Een opmerkelijk kwalitatieve instroom van kinderbegeleiders.

Gent is een havenstad, een studentenstad, een cultuurstad, een winkelstad, een sportstad, … en vooral een stad wiens administratie zorgt voor heel wat tewerkstelling. Zo werken meer dan 6.000 mensen aan een optimale dienstverlening voor een open, solidaire, wijze en kindvriendelijke stad. Om een kindvriendelijke stad te zijn is Stad Gent steeds op zoek naar kinderbegeleiders voor de Dienst Kinderopvang.

Lees meer
De Klusjesman

CASE

Klusje geklaard.

Wat in 2021 begon als een bedrijf die klusjesdiensten leverde in bijberoep is het op vandaag een team van 45 medewerkers, dat elke dag klaar staat om elke klus te klaren. Ze hebben partnerships met grote namen zoals Dunkin Donuts, Ibis, Novotel tot Michelin en Burger King en leveren klusjesdiensten aan particulieren.

Lees meer
Gig & Grow

CASE

Een videovacature die er écht tussenuitspringt.

Met een fantastische leuze als ‘I Love Admin, said no entrepreneur’ ever positioneert Gig & Grow zich als nieuwe speler in financiële en administratieve ondersteuning. Om de eerste werknemers aan te trekken werd ingezet op een videovacature. We kregen een wit blad, en gingen creatief te werk om via motion design en de twee founders een uniek stukje te creëren die het verschil maakte op de markt. Succesvol werden heel wat kandidaten aangetrokken.

Lees meer