We changed the recruitment game.

Helloo!

Traditioneel rekruteren is verleden tijd. Vandaag moet een recruiter denken als marketeer. En laat ons daar nu net alle skills voor in huis hebben: rekrutering, marketing en video. Heeft jouw HR-team niet de juiste vaardigheden om aan marketing te doen? En hebben je marketeers geen tijd en resources? Dat treft. Wij hebben beiden.
Vacatures

Helloo!

experts

12

founded

'19

clients

+250

awards

2

Dit is ons team

Stuk voor stuk experts in wat ze doen. Alles wat je nodig hebt om vandaag succesvol te rekruteren onder één dak. Onze expertise is er om te delen.

Alexander
Founder & CEO
Gauthier
Co-Founder
Ellen
Account Manager
Arnaud
Motion Designer
Joachim
Videographer
Richard
Videographer
Hanne
Account Manager
Anne-Valérie
Office & Operations Manager
Lisa
Performance Marketeer
Britt
Employer Branding Advisor
Phoebe
Content Marketeer & Designer

Dit is wat we doen

Als jouw recruitment marketing partner versterken we online rekrutering met gerichte campagnes om het juiste talent te informeren, te overtuigen en aan te trekken. 

JOBS

Ben jij gedreven om in een snel veranderende wereld en rekruteringsmarkt je schouders mee onder Tomorrow te zetten? Getriggerd om in een high performance en snelgroeiende onderneming te werken? We tillen niet enkel onze klanten naar een hoger niveau. Ook jouw carrière is van belang. Wil je ook toegevoegde waarde bieden? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!
Solliciteer

All-round creative (photo/video/edit/motion)

All-round creative (photo/video/edit/motion)
Parttime/Gent
Apply Now

Ben jij een creatief talent en aangetrokken tot ons verhaal, onze impact en ons werk? We staan steeds open nieuw, ervaren of jong talent te ontdekken. Ben je een employer branding specialist, junior of senior strateeg, account manager of account director? Designer, copywriter, videograaf, edittor of color grader? Aarzel niet ons te contacteren. We drinken graag koffie en leren graag nieuw talent kennen. En wie weet ben jij wel de volgende toevoeging aan onze 'crew'. Team Tomorrow werkt voor oa klanten als Ab Inbev, Duvel, Microsoft, Delaware, Inex en zoveel meer -die je heus kent, maar evengoed superfijne KMO's en scale-ups. Diversiteit en fun troef!

Account Manager

Account Manager
Fulltime/Gent
Apply Now

Heb jij ervaring als account manager in een agency? Dan ben jij misschien wel dé geknipte kandidaat voor team Tomorrow! Als account manager ben je het aanspreekpunt voor jouw portfolio klanten. Je speelt kort op de bal, zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je houdt van klantenrelaties, het ontvangen van complimenten maar ook evengoed bijsturen waar nodig. Een goede samenwerking houdt ook uitdagingen in om klanten maximaal tevreden te houden. Je bent dus een vlotte communicator, zowel mondelijk als schriftelijk. Je bent onze key person om projecten vlot te laten verlopen. Dit houdt ook in dat je mee instaat om producties te begeleiden en te organiseren. Je kan sterk zelfstandig werken met een gezonde teamgeest. Ben je daarenboven heel georganiseerd, sterk in structuur, het overzicht bewaren en planning? Je neemt graag ownership in je functie en hebt al 3 a 5 jaar ervaring in een account executive, manager of director rol? Neem dan zeker contact op om elkaar te leren kennen! We bieden een mooi salaris, bedrijfswagen, extra legale voordelen en heel wat variatie in je functie. We zijn een team vol expertise en drive. We gaan enkel samen voor het beste resultaat. In 2019 ontpopten we ons als employer branding en recruitment marketing specialist. We werden starter van het jaar Oost-Vlaanderen en werken op vandaag voor oa Microsoft, Ab Inbev, TotalEnergies, Hawaiian Poké Bowl en meer! Ervaring in employer branding is geen must, wel een plus.

02

Spontane sollicitatie

Spontane sollicitatie
Fulltime/Gent
Apply Now

Op zoek naar een nieuwe opportuniteit? Aangetrokken door ons verhaal? Het zou toeval zijn moesten we nét op dit moment een vacature hebben die jouw wensen 100% matcht. Daarom zijn we benieuwd naar jouw verhaal, waarom je interesse hebt en wie weet kunnen we een positie creëren die effectief 100% matcht! We zijn steeds op zoek naar gedreven talent. Met passie, ondernemingszin en een stevige portie enthousiasme. Ben je een ex-recruiter? hr business partner? Marketeer of communicatie-specialist? Creatief? Shout out to us! We bieden uitdagende functies met heel wat autonomie, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Tot snel, Team Tomorrow.