We changed the recruitment game.

Helloo!

Traditioneel rekruteren is verleden tijd. Vandaag moet een recruiter denken als marketeer. En laat ons daar nu net alle skills voor in huis hebben: rekrutering, marketing en video. Heeft jouw HR-team niet de juiste vaardigheden om aan marketing te doen? En hebben je marketeers geen tijd en resources? Dat treft. Wij hebben beiden.
Portfolio

Helloo!

experts

12

founded

'19

clients

+250

awards

2

Dit is ons team

Stuk voor stuk experts in wat ze doen. Alles wat je nodig hebt om vandaag succesvol te rekruteren onder één dak. Onze expertise is er om te delen.

Alexander
Founder & CEO
Gauthier
Co-Founder
Ellen
Account Manager
Arnaud
Motion Designer
Joachim
Videographer
Niels
Performance Marketeer
Matice
Business Advisor
Richard
Videographer
Caitlin
Marketeer
Kobe
Videographer
Hanne
Account Manager
Anne-Valérie
Office & Operations Manager

Dit is wat we doen

Als jouw recruitment marketing partner versterken we online rekrutering met gerichte campagnes om het juiste talent te informeren, te overtuigen en aan te trekken. 

JOBS

Ben jij gedreven om in een snel veranderende wereld en rekruteringsmarkt je schouders mee onder Tomorrow te zetten? Getriggerd om in een high performance en snelgroeiende onderneming te werken? We tillen niet enkel onze klanten naar een hoger niveau. Ook jouw carrière is van belang. Wil je ook toegevoegde waarde bieden? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan!
Solliciteer

01

Account Executive

Account Executive
Fulltime/Gent
Apply Now

Ervaring in sales? Dit vanuit de rekruteringswereld of de agency-wereld? Gebeten om te overtuigen? Prospectie is je middle-name?

 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en beheren van jouw klantenportefeuille zowel op operationeel als op commercieel vlak;
 • Je onderhoudt professionele relaties met bestaande en nieuwe klanten;
 • Je detecteert noden en adviseert klanten;
 • Je draagt onze visie uit en zet deze om in concrete acties;
 • Je beheert projecten van A tot Z: van outbound sales en intakes tot het managen en coördineren van eigen videoprojecten.
 • Je hebt een achtergrond en minstens 3 jaar ervaring in rekrutering OF in de agency-wereld en bent commercieel ingesteld;
 • Je hebt een sterke helicopter-view en bent sterk planmatig;
 • Je bent een geboren multi-tasker, je communiceert overtuigend en bent een master-networker;
 • Je bent erg gedreven, gemotiveerd en denkt probleem-oplossend;
 • Je handelt pro-actief en werkt sterk autonoom;
 • Je houdt van diversiteit in je functie en verkiest werken in een scale-up omgeving.

02

Spontane sollicitatie

Spontane sollicitatie
Fulltime/Gent
Apply Now

Op zoek naar een nieuwe opportuniteit? Aangetrokken door ons verhaal? Het zou toeval zijn moesten we nét op dit moment een vacature hebben die jouw wensen 100% matcht. Daarom zijn we benieuwd naar jouw verhaal, waarom je interesse hebt en wie weet kunnen we een positie creëren die effectief 100% matcht! We zijn steeds op zoek naar gedreven talent. Met passie, ondernemingszin en een stevige portie enthousiasme. Ben je een ex-recruiter? hr business partner? Marketeer of communicatie-specialist? Creatief? Shout out to us! We bieden uitdagende functies met heel wat autonomie, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Tot snel, Team Tomorrow.