In 2019 werd Tomorrow gelanceerd als pioneer in recruitment marketing. Als nood uit de markt, als wens van kandidaten: nieuwe medewerkers kan je vooral aantrekken door hen visueel te tónen waar ze zullen terechtkomen. Elke geschreven vacature belooft immers hetzelfde: een jong en dynamisch team. Maar als je ook kan binnenkijken op je potentiële werkplek, voel je meteen of je er past of niet.

Een aanpak die werkt en waarbij Tomorrow bekroond werd met de titel Starter van het jaar Oost-Vlaanderen in 2019. Tomorrow kent de wereld van rekruteren op het duimpje, gezien Alexander en Gauthier jarenlang actief waren als recruiters. Ze doorliepen meer dan 1500 keer de candidate journey en bezorgden meer dan 600 personen de job van hun leven. Ze botsten keer op keer op hetzelfde obstakel: hoe presenteer ik een firma op een realistische manier aan de kandidaat? Hoe breng ik de sfeer en de cultuur van een bedrijf écht over?

Het antwoord is even logisch als simpel: videomarketing. We laten videovacatures actief zien aan een uitgekiende doelgroep. In de voorbije jaren gingen meer dan 150 bedrijven met Tomorrow in zee om via videomarketing hun employer branding en rekrutering een boost te geven. Op een klassiek jobplatform moet een werkzoekende gericht selecteren op functie of job. Zo mis je een heel aantal jobs en bedrijven die misschien perfect bij je passen. Tomorrow werkt andersom. Videovacatures en bedrijfsvideo’s worden heel gericht via sociale media verspreid. Kandidaten die binnen het gezochte profiel passen, krijgen meteen een inkijk op de werkplek en merken intuïtief of ze zich aangesproken voelen.

We opteren heel bewust niet voor dure en lange trajecten, maar bieden wel:

• een tastbaar en concreet recruitment marketing strategieplan
oprechte & authentieke video’s van hoogwaardige kwaliteit
doelgerichte verspreiding via targeted advertising
transparante rapportage van data en inzichten
podcast

ZigZagHR.

Duik mee in het hoofd van founder Alexander. Er wordt ingezoomed op het ontstaan van Tomorrow en rekruteren met video.

Meet the team.

Alexander Synhaeve

Founder & CEO

Gauthier Van Walleghem

Co-Founder

Anne-Valérie Deman

Office & Operations Manager

Niels Verhaeghe

Performance Marketeer & Content Creative

Richard Schaut

Creative & Videographer

Ruben Boidin

Creative & Editor

Arnaud Haentjens

Creative & Motion Designer

Marie Dobbels

HR Business Partner

Hanne Vanderschuren

Client Partner

Joachim De Rous

Creative

Emilie Verhamme

Project Manager

Matice Waegebaert

Business Advisor
COMPANIES of tomorrow