Jong talent campagnes voor brand activation opdrachten.

Videovacature

client

Hamilton Bright

Hamilton Bright is marktleider in België en Nederland op vlak van brand activation en het versterken van markten. Het is een field marketing bureau met klanten als Red Bull, HP, Ferrero, Unilever en veel meer.

the Challenge

Om hun klanten te voorzien van de juiste mensen in field marketing en brand activation gaan ze veelal op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste jongeren. Een doelgroep die alsmaar moeilijker te bereiken is en moeilijker te overtuigen. Want jong zijn is leuk en spannend, maar ook uitdagend. Tomorrow to the rescue!

the solution

Samen met Hamilton Bright creëerden we frisse dynamische visuals en content. Dit op vlak van het verhogen van de naamsbekendheid van Hamilton Bright bij de jongerendoelgroep, alsook om specifieke vacatures kenbaar te maken. De marketing funnel werd afgewerkt met stories en visuals die wervende call-to-actions omvatten.

The result

Met online campagnes wisten we niet alleen het aantal bezoekers op de jobsite met 22% te verhogen. Ook specifieke vacatures en organische instroom werd significant verhoogd. Challenge completed!

Dankzij de samenwerking met Tomorrow was er een groot merkbaar verschil op onze instroom. Zeker de flexi's in Vlaanderen was een erg groot verschil. Een mooie campagne met een mooi resultaat en een tevreden klant!

Charlotte, Hamilton Bright
No items found.
Videovacatures