Attract the right talent with video.

Als recruitment marketing partner versterken we jouw rekrutering met gerichte videomarketing om het juiste talent te informeren, te overtuigen en aan te trekken.

Attract the right talent with video

We bring employer brands and jobs to life with our smart use of videomarketing for recruitment.

Videomarketing for HR.

Vandaag solliciteren bedrijven bij kandidaten. Om succesvol te rekruteren moet je denken als marketeer. Samen slaan we de brug tussen rekrutering en marketing en zetten jouw bedrijf of vacature pro-actief in de kijker bij de juiste doelgroep. Met onze gerichte videomarketing voor rekrutering helpen we de juiste kandidaten rechtstreeks aan te trekken.

Tomorrow.be
is hét alternatief op traditionele rekrutering. Kandidaten willen weten bij wie ze solliciteren en in welke werkomgeving ze terecht zullen komen.
We tonen jouw cultuur en waarden en gaan volop voor duurzame matches. We verzamelen data en inzichten en delen transparant performance en campagne resultaten.

Samen gaan we voor de ideale kandidaat. Telkens op maat, volgens jouw budget en wensen.

How we work.

Bye-bye bla bla.
Welcome genuine and honest.

Snel en kordaat bepalen we samen jouw rekruteringsnoden. We tekenen een doelgerichte recruitment marketing strategie uit waarmee je de juiste werknemer zal aantrekken. Dit zetten we om naar een script en vertalen we naar videocontent.

We bring your employer brand and jobs to life.

We zetten jouw bedrijf of vacature in de kijker. Onze specialiteit: employer branding video's, bedrijfsvideo's, videovacatures en getuigenissen. Dit allen in een authentiek format. Je bedrijf zoals het is, dat is wat kandidaten willen zien, trust us.

Reach your target group of job seekers directly in the heart.

Video werkt pas als de juiste doelgroep de boodschap te zien krijgt. We verspreiden de gecreëerde video’s en content gericht op relevante social media kanalen. Transparant delen we data en insights.

Our expertise.

Een eerlijk beeld van je werkgeversmerk, DNA, cultuur en waarden.

Zet jouw bedrijf, cultuur en werkomgeving in de kijker.

Zet jouw vacature in de kijker en schep een juiste verwachting naar inhoud en insteek.

Werknemers aan het woord. Spontaan én overtuigend.

Wervende short video's voor alle social media kanalen.

COMPANIES of tomorrow

Ready for

Tomorrow?

Openstaande vacatures die niet ingevuld geraken?
Jouw bedrijf in de kijker zetten?