Videovacature

client

TVH - Electronic Technician

TVH Group is een Belgische onderneming die internationaal actief is op de markt van vorkheftrucks, hoogtewerkers, landbouwtractoren, kleine grondverzetmachines en industriële voertuigen. Er zijn 81 filialen, verspreid over gans de wereld. De onderneming telt een 4000 tal werknemers.

the Challenge

Om steeds openstaande vacatures meer visibiliteit te geven ging TVH op zoek naar de juiste partner om deze visueel om te zetten naar videovacatures die er tussen uit springen. De tekstuele vacature werd uitgestuurd als briefing om nadien conceptuele pitches binnen te krijgen. Een request naar ons hart, als specialist om tekstuele vacatures om te zetten naar wervende videovacatures!

the solution

We tekenden een eigen dynamische videostijl uit waarbij we het mogelijk maakten om een technische job aantrekkelijk weer te geven vol dynamiek, snelheid en de juiste vibe. We schreven een script uit die we later omzetten naar een voice-over die één op één matching is tussen de insteek en inhoud van de vacature, het functieprofiel en de tone-of-voice van het bedrijf.

The result

Een hoogwaardige productie werd opgezet en uitgevoerd door Tomorrow. Van script tot screen. Van liggend formaat tot short format videos voor social media feeds en story versies. Vacatures waarbij we de creative vrijheid krijgen om te vertalen naar videovacatures? Dat is helemaal ons ding! Geniet mee van onze videovacature “Electronic Technician”

No items found.
Videovacatures