Wat is een videovacature?

Een videovacature brengt een vacature tot leven. Informeer potentiële kandidaten over de jobinhoud. Toon in welke werkomgeving ze terechtkomen en wie hun toekomstige collega’s zullen zijn. Win voorsprong op concullega’s en schep de juiste verwachting. Videovacatures zijn een bewezen middel om verkeerde aanwervingen te verkomen en werken efficiënter dan tekstuele vacatures.

Vraag jouw offerte aan

Waarom kiezen voor een videovacature?

People first

We brengen met een authentieke employer branding video je werkgeversmerk naar voor. Geen valse beloften, een concrete inkijk in je unique selling points, waarden en cultuur.

Culture fit

Zet je bedrijf in de kijker op een authentieke wijze en geef een unieke kijk achter de schermen. Kandidaten willen weten wie je bent en in welke werkomgeving ze terechtkomen. Het antwoord bij uitstek met onze bedrijfsvideo's.

Team

We brengen jouw vacature tot leven. Een correcte toelichting over de vacature, de verwachting en jouw aanbod. We informeren, overtuigen en trekken talent aan om jouw vacature in te vullen.

INsights

People buy from people. Ook mensen solliciteren bij mensen. Spontane getuigenissen die overtuigen. Jouw mensen aan het woord. Waarom ze voor jouw als werkgever opstaan en met de smile aan de slag gaan.

How we work

1.
Strategy
.

We tekenen samen met jou een gericht en hands-on actieplan uit. We zetten je communicatie- en rekruteringsstrategie op punt om de juiste mensen aan te trekken. Dit vertalen we naar een gedegen videostrategie en marketingplan.

2.
Production
.

We gaan uiterst efficiënt aan de slag om jouw toelichting te capteren aangevuld met sfeerbeelden. Ons in-house team is erg ervaren met het bevragen, adviseren en op het gemak stellen van jouw werknemers. We gaan voor een hoogwaardige productie die jouw vacature vertaalt naar video en tot leven brengt.

3.
Delivery
.

We gaan met jou videovacature aan de slag om deze via ons performance marketingteam te lanceren naar de juiste doelgroep. Geen enkel social media kanaal is ons vreemd. We verbinden de nodige datapunten en optimaliseren jouw budget voor maximaal bereik van de juiste kandidaten.

Resultaat

Ready for

Tomorrow?

Openstaande vacatures die niet ingevuld geraken?
Jouw bedrijf in de kijker zetten?